4 Eylül 2013 Çarşamba

Vücut geliştirmede beslenme programı nasıl olmalı ?

Vücut geliştirmede beslenme programı nasıl olmalı ?

  Evde vücut geliştirme hareketleri blogu olarak daha önce bu konuda bir yazımız olmadığı için bu yazımızda sizleri vücut geliştirmede beslenme ile ilgili faydalı içeriklere yönlendireceğiz.

Vücut geliştirmede beslenme programı nasıl olmalı ?

  Evvela vücut geliştirme ile ilgili çok önemli içeriklerin yer aldığı bir blogu sık kullanılanlara eklemenizi öneririz.


http://vucutgelistirme.co/

Yukarıdaki tablo iş biraz gerektirir ama bu gerçekten temettü ödeyecek . Bu örnek, bir diyet gün için. Çeşitli için, 7 gün için bir haftalık diyet planı geliştirmek istiyorsunuz .

Eğer protein , karbonhidrat ve yağ vücudun içine gidiyoruz kaç kalori , biliyorsanız size veya istediğiniz ilerleme değil neden anlamak çok daha kolaydır. Amacınız 4 ayda 8 kg kazandırmaktır Örneğin , siz yukarıda bir kitle kazanç diyet kullanmayı planlıyoruz . Eğer kazanç çok yavaş bulursanız , biraz genel kalori artırmak . Eğer çok yağ kazanıyor ise , biraz kalori aşağı ayarlamak veya tercihen aerobik etkinliği artırmak .
Sonrasında ise evde vücut geliştirme teknikleri blogunda vücut geliştirme beslenme programı başlıklı yazıyı okuyunuz.

Evde vücut geliştirme teknikleri
Sizin Planı için satın
Bir sonraki 7 gün boyunca bir yemek planı bir araya getirdik , ben ona sopa için en iyi yolu yemek önceden hazırlamak bulacaksınız. Eğer miktarlar da dahil olmak üzere , satın almak için gereken tüm gıda bir alışveriş listesi yapın vesüpermarket / dükkanlara gidip satın ! Gıda satın alırken , etiket okuyun. Bu her zaman böyle kepekli ekmek ve makarna , taze sebze ve meyve gibi işlenmemiş gıdalar satın almak tercih edilir .
Vücut gelitirmede beslenme programı
Meyve smoothieWhen yemekleri hazırlamak , bu olmayan sopa tava , fırında ve oldukça yavru daha ızgara gibi az yağlı pişirme tekniklerini kullanın. Başka iyi bir fikir işe alabilir plastik mühür mümkün kaplar bir dizi satın almaktır . Örneğin, tavuk göğsü birkaç kilo ile , onları ızgara , plastik kap koyun ve dondurma. Bazı salata veya meyve ile çalışmak için bir alın . Pişirme başka ipucu , yemek et ve balık yemek için büyük lezzet vermek zaman idareli kullanılabilir artık lezzetli marine ve soslar vardır . Az yağlı çeşitleri tercih ,etiketleri okuyun ve keyfini çıkarın. Salatalar için düşük kalorili sosları kullanımı da gayet iyi ve çok güzel olduğunusalata yapmak .
Vücut geliştirme beslenme programı
Ayrıca sallar telafi etmek için çalışmak için protein tozu alabilir . Gün boyunca protein almak için diğer büyük yolları protein ölçülü bir hizmet bir şişe dahildirMAX 'S sallamak gibi ürünler ve alır , içerir - sadece su ekleyin ve saygınlık , besleyici bir protein shake . Protein barlar ve protein dilim diğer iyi alternatiflerdir .
Vücut geliştirmede beslenme nasıl olmalı ve ne yapılmalıdır _?
Sizin İlerleme ölçün
Eğitim diaryIf size yemek planlama tüm sorun gitmek , ve ben de uygun eğitim varsayalım , ben de sürekli olarak ilerlemeyi izlemek öneririz . Bir eğitim günlüğü gıda alımı , kilo , eğitim ve olası vücut yağ kompozisyonu size ilerleme mükemmel geribildirim verirse kapalı kontrol etmek tutulması .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder