26 Haziran 2013 Çarşamba

Vücut geliştirme teknikleri Evde

Vücut geliştirme teknikleri Evde 


   Başlığı neden mi böyle seçtik?

Çünkü internette yapılan bir kısım aramalar bu şekilde yani vücut geliştirme teknikleri evde şeklinde olduğu için biz de başlığı bu şekilde belirledik.

Evet bu yazımızda evde vücut geliştirme teknikleri başlığı altında ''evde vücut geliştirme yöntemleri, evde vücut geliştirme hareketleri'' gibi aramalara cevap vermeye çalışacağız.



Vücut geliştirme teknikleri Evde 


  Biz sizi burada fazla meşgul etmemek için asıl blogumuza yönlendireceğiz. Asıl blogumuzda zaten buradakilerden çok daha fazlasını bulacaksınız.

Evet evde vücut geliştirme teknikleri için Vücut geliştirme teknikleri evde başlıklı yazıyı okuyunuz.

Ayrıca yine Evdevucutgeliştirme.Pro da yer alan evde aletsiz vücut geliştirme başlıklı yazıdan yararlanabilirsiniz.

Şimdi de bir başka yabancı siteden sizlere bu konuyla ilgili paylaşımlarımızı yapalım:

Geri lunges
geri geri iki ayak bir ayak adım ile, birlikte ayaklarınızı hem başlayın. diz yaklaşık 90 derece bükülmüş olmalıdır. Daha sonra birlikte her iki ayak ile başlangıç ​​pozisyonuna geri ayak getirin. Diğer bacağınızla tekrarlayın. Her iki tarafta sekiz ila 12 tekrar yapın. Tricep dips sağlam bir sandalye ya da firma koltuk çok kenarına oturarak başlayın. Parmaklarınızla sandalyenin ön kenarı üzerinde ve ellerini önünde düz bacaklarınızı var ileri çekti. sandalyenin ön kenarı boyunca kendinizi uzatmak, dirsek altı ile sekiz santim kendinizi aşağı andlower bükün.

Kendinizi geri kaldırmak için kollarınızı düzeltin. Evde vücut geliştirme teknikleri Bu egzersiz kollarınızı arkasında çalışır. Sekiz ila 12 tekrar yapın vücut geliştirme teknikleri evde... itmek Bu katta ya da bir şey üzerinde yükseltilmiş veya bacaklarınızı bükme ve knees.This worksyour göğüs ve kollarınızı arkasında kendinizi destekleyerek ya düz bacak ve ellerinizi ile yapılabilir. Sekiz ila 12 tekrar yapın. Evde vücut geliştirme yöntemleri ve evde vücut geliştirme hareketleri Sit-destek dışında 12 santim ayaklarınızı bir koltuk ya da mutfak sandalye önünde durun. Otur ve mobilya içine kadar arkanıza yaslanın çalışın. Kullanmadan ellerinizi ayağa çalışın.

Kendi ayakları arkasında çalışan bu hissetmeniz gerekir. Sekiz ila 12 tekrar yapın. Egzersizi bir krizi bir sit-up için başka bir adıdır. Evde vücut geliştirme teknikleri Bükük diz sırt üstü yatarken, başınızın arkasında ellerinizi yerleştirin. Yerden omuzlarınızı kaldırın, başınızı kadar işi yapmak için abs kullanmak getirmek için elinizi kullanmayın. Vücut geliştirme teknikleri evde Midenizde bu hissetmeniz gerekir. 10 ile 50 tekrar yapın. aerobik egzersiz 20 ile 30 dakika bir gün, haftada üç dört gün bir süre için gerektiği

Konuyla ilgili ekşi sözlükten bilgi almak için buraya

Farklı bir kaynak için ise buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder